Siirry sisältöön
Pompier: Albertinkatu

Pompier Albertinkatu

Helsingin Vapaapalokunnan talon sisäpihalta löytyy viehättävä ravintola Pompier, jossa yhdistyvät hyvä ruoka, ystävällinen palvelu ja lämmin tunnelma. Valmistamme ruoan alusta alkaen itse kauden raaka-aineita suosien.

Tarjoamme lounasta seisovasta pöydästä arkisin klo 10.45-14 ilman pöytävarauksia.

Iltaisin Pompierissa voi järjestää yksityistilaisuuksia aina 100 hengen juhliin saakka. Lisätietoa löydät kohdasta Yksityistilaisuudet.

Tervetuloa!

Pompier P

Päivän lounas

Yksityistilaisuudet

Ravintola soveltuu parhaiten noin 50-100 hengen tilaisuuksiin. Juhlaruoat ja -juomat suunnittelemme tarpeittenne mukaisesti seisovan pöydän tarjoilua suosien.

Suunniteltavan tilaisuuden ruoka- ja juomatarjoilun kokonaishintaan vaikuttavat henkilömäärä ja tilaisuuden viikonpäivä.

Yksityistilaisuuden myyntitakuu maanantaista torstaihin on 3 500 €, perjantaina 5 000 € ja lauantaina     6 000 €. Mikäli tilaisuutenne laskun loppusumma on vähemmän kuin myyntitakuu, veloitamme erotuksen tilavuokrana.

Tiedustelut toivomme sähköpostitse osoitteeseen varaukset@pompier.fi tai puhelimitse klo 9 - 10.30 numeroon 09-663 301. Muina aikoina vastaamme puhelimeen mikäli  lounaskiireiltämme ehdimme.

Pompier: Albertinkatu
Pompier: Albertinkatu
Pompier: Albertinkatu

Arvioita

"Ihanat salaatit ja kokemus"

Vieraskirja

"It's simply the best lunch place in the neighborhood!"

Alexander

"Huippu pannari!"

Vieraskirja

"Loistavaa lohta! Hienoa, että tällaisia paikkoja on vielä. Suosittelen vahvasti."

Erkki

Pompier: Albertinkatu