Ruoka & Juoma

POMPIER ESPAN LOUNAS ON TARJOLLA ARKISIN KLO 11-14

Ehta-salaattipöytään kuuluu raikkaita salaatteja, kasviksia ja muita ruokaisia lisukkeita sekä päivän keitto.
Päivän lämminruoka sisältää lisäkesalaatin ja leivän.
Kaikki Herkut sisältää Ehta-salaattipöydän ja lämpimän ruuan sekä kahvin tai teen.

Meiltä lounasta myös mukaan, vaikka työpaikalla nautittavaksi.

LOUNAS 20.-24.5.2019

Maanantai

Ehta-salaattipöytä sekä nepalilaista linssikeittoa ja marinoitua raejuustoa 13 €
Miedosti savustettua lohta, sitruunamajoneesia ja kasvispaellaa 11 €
Kaikki Herkut 19 €

Tiistai

Ehta-salaattipöytä sekä purjo-perunasosekeittoa ja kananmunakreemiä 13 €
Pannupihvi härän paistista, pekoni-sipulikastiketta ja paahdettua perunaa 11 €
Kaikki Herkut 19 €

Keskiviikko

Ehta-salaattipöytä sekä italialaista tomaatti-kasviskeittoa ja tortelliineja 13 €
Seesamipaahdettua kananpoikaa “teriyaki” ja wokattuja nuudeleita 11 €
Kaikki Herkut 19 €

Torstai

Ehta-salaattipöytä sekä koskenlaskijan lohikeittoa ja tilliöljyä 13 €
Wallenbergin pihvi, puolukkaa, herneitä ja rosmariiniperunapyree 11 €
Kaikki Herkut 19 €

Perjantai

Ehta-salaattipöytä sekä porkkana-bataattisosekeittoa ja chimichurria 13 €
Pompierin schnitzel porsaasta, kapriskreemiä ja valkosipuliperunoita 11 €
Kaikki Herkut 19 €

Suolaista – Savory

72 tuntia kylmäsavustettua lohta, parsasalaattia ja munakokkelia 16 €
72 hours cold smoked salmon with asparagus salad & scrambled eggs

Tartar hiillostetusta härästä, soijamajoneesia ja marinoituja siitakesieniä 14 €
Lightly blackened beef tartar with soy mayonnaise and pickled shiitake

Grillattuja kukkakaalinversoja, parmesaanikreemiä ja sydänsalaattia 12 €
Grilled cauliflower sprouts with parmesan crème and baby gem salad

Roquefort gratinoituja etanoita ja Pompierin leipää 13 €
Roquefort gratinated escargots with Pompier bread

Piparjuurivoissa paistettua kuhaa, beurre blanc ja kevätkasviksia 30 €
Pike perch fried in horseradish butter with beurre blanc and seasons vegetables

Paistettu härän entrecôte, bearnaisekastiketta ja friteerattuja perunoita 33 €
Pan fried entrecôte of beef with bearnaise sauce and deep fried potatoes

Paahdettua ankanrintaa, calvadoskastiketta ja uuden sadon porkkanaa 29 €
Roasted duck breast with creamy calvados sauce and new harvest carrots

Vihreää parsaa sekä halloumijuustoa, hummusta ja jugurttia 22 €
Green asparagus and halloumi cheese with hummus and yoghurt

Suloista – Sweet

Päivän suloinen 9 €
Sweet of the day

Tarte Tatin, kinuskia ja vaniljajäätelöä 13 € / 19 €
Tarte Tatin with caramel sauce and vanilla ice cream

Juustovalikoima 14 €
Selection of cheese

Menu du Jour

3 ruokalajin menu 39 €
3 course menu
Pieni Hutikka 24 €
Wines for menu

4 ruokalajin menu 44 €
4 course menu
Hutikka 31 €
Wines for menu

5 ruokalajin menu 49 €
5 course menu
Iso Hutikka 35 €
Wines for menu

At Your Service
Monday 11 – 14
Tuesday through friday 11 – 14 & 17 – 23
Saturday 17 – 23
Sunday closed
Tel. 09 66 33 00, www.pompier.fi/espa

Me Pompierissa haluamme tarjota hyvän hinta-laatusuhteen, niin ruuassa kuten viineissä. Tästä syystä viinihinnoittelumme ei perustu kertoimiin vaan kiinteään katteeseen. Näin ollen viinin maksaessa meille veroineen 16 € tai alle, lisäämme siihen 25 € katetta ja kun se maksaa meille yli 16 €, niin katteemme on 35 €. Esimerkiksi 12 € viini maksaa asiakkaalle 37 € ja 30 € viini 65 €. Tällä hinnoittelulla pyrimme tarjoamaan laajan valikoiman viinejä, kohtuulliseen hintaan vieraittemme parhaaksi.

á votre santé

Aperitiivejä – Aperitif
Bourbon & Honey 12 €
Art Spritz 12 €
Beluga vodka Martini ”make it dirty” 12 €
Gin & Tonic 12 €
Dark & Stormy 12 €
Negroni 12 €

Kuohuvaa – Bubbles
Viot & Fils Brut Selection, Champagne, France 59 € / 10 €
Billecart-Salmon Brut Rosé, Champagne, France 96 €
Cremant d’ Alsace, Brand & Fils, NAT France  49 € / 8,5 €

Panimoilta – From Breweries
Rock Paper Scissors Lager 7 €
Rock Paper Scissors IPA 8 €
Rock Paper Scissors Red Ale 7 €
Rock Paper Scissors Wheat Ale 8 €
Long Kyrö Gin Long Drink 8 €
Cidraie Original Cider 8 €

Viinejä – Wines

White
Allo Vinho Verde, Soalheiro, Loureiro, Alvarinho, Portugal 38,5 € / 7 €
Manila, Martin Nittnaus, Grüner Veltliner, NAT Austria 54,5 € / 9,5 €
Dittelsheim Weißburgunder, Stefan Winter, Weissburgunder, Germany 51 € / 9 €
Domaine des Malandes Chablis, Chardonnay, France 57 € / 10 €
Cuvée 9, Grans-Fassian, Riesling, Germany 41 € / 7,5 €
Cosmic, Parés Baltà, Xarel-lo, Sauvignon Blanc, Spain 52 € / 9 €
Fazenda Prádio LRR, Loureira, Spain 65 € / 12 €
Rose
Weingut Barth, Spätburgunder, Germany 41 € / 7,5 €
Scaia, Tenuta Sant`Antonio, Rondinella, Italy 40 € / 7,5 €
Red
Artu, Fattoria San Lorenzo, Sangiovese, Montepulciano, NAT Italy 53,5 € / 9,5 €
Spätburgunder ”Tradition”, Phillipp Kuhn, Spätburgunder, Germany 56 € / 10 €
Aatami, Three Barrel Project, Pinot Noir, New Zealand 65 € / 12 €
Barbaresco, Cascina Bruciata, Nebbiolo, Italy 60 € / 11 €
Jaspi Negre, Coca I Fitó, Garnacha, Carignan, Cabernet Sauvignon, Spain 41 € / 7,5 €
Château de Montfaucon Côtes du Rhône, Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan, Counoise, France 41 € / 7,5 €

NAT = natural wine