Ruoka & Juoma

POMPIER ESPAN LOUNAS ON TARJOLLA ARKISIN KLO 11-14

Ehta-salaattipöytään kuuluu raikkaita salaatteja, kasviksia ja muita ruokaisia lisukkeita sekä päivän keitto.
Päivän lämminruoka sisältää lisäkesalaatin ja leivän.
Kaikki Herkut sisältää Ehta-salaattipöydän ja lämpimän ruuan sekä kahvin tai teen.

Meiltä lounasta myös mukaan, vaikka työpaikalla nautittavaksi.

LOUNAS 21.-25.1.2019

Maanantai

Ehta-salaattipöytä sekä intialaista linssi-perunasosekeittoa ja raitaa 13 €
Hiillostettua kirjolohta, remouladekastiketta ja sitruunaperunamurskaa 11 €
Kaikki Herkut 19 €

Tiistai

Ehta-salaattipöytä sekä minestronekeittoa kasviksista ja juustotortelliineja 13 €
Pannupihvi härän paistista, grillimaustevoita ja paahtoperunoita 11 €
Kaikki Herkut 19 €

Keskiviikko

Ehta-salaattipöytä sekä maa-artisokkasosekeittoa ja lehtipersiljaöljyä 13 €
Paneroitua kananpoikaa “milanese”, basilikakreemiä ja yrtti-sahramiriisiä 11 €
Kaikki Herkut 19 €

Torstai

Ehta-salaattipöytä sekä pompierin bouillabaissea ja rouille 13 €
Yön yli paahdettua porsaan kylkeä, savupaprika-aiolia ja bataattilohkoja 11 €
Kaikki Herkut 19 €

Perjantai

Ehta-salaattipöytä sekä purjo-fenkolisosekeittoa ja katkarapuja “Royal” 13 €
Karitsawallenberg, rosmariinikastiketta ja valkosipuliperunoita 11 €
Kaikki Herkut 19 €

Suolaista – Savory

Seesami maustettua lohta, katkarapuja, avokadoa ja ponzu-vinaigrettea 14 €
Sesame seasoned salmon with shrimps, avocado and ponzu vinaigrette

Tartar hiillostetusta härästä, rakuunamajoneesia ja paahdettua porkkanaa 14 €
Slightly blackened beef tartar with tarragon mayonnaise and roasted carrots

Grillattua sekä pikkelöityä kurpitsaa, maapähkinäkreemiä ja versoja 12 €
Grilled and pickled pumpkin with peanut crème and sprouts

Roquefort gratinoituja etanoita ja Pompierin leipää 13 €
Roquefort gratinated escargots with Pompier bread

Paahdettua siikaa, kermaista simpukkakastiketta ja mustajuurta 29 €
Roasted whitefish with creamy mussel sauce and black salsify

Paistettu härän entrecôte, bearnaisekastiketta ja friteerattuja perunoita 33 €
Pan fried entrecôte of beef with bearnaise sauce and deep fried potatoes

Appelsiiniglaseerattua ankanrintaa, dijon-kastiketta ja perunaterriiniä 28 €
Orange glazed duck with dijon beurre blanc and potato terrine

Mascarpone-gnoccheja, mehustettuja tomaatteja ja parmesaania 21 €
Mascarpone gnocchi with marinated tomatoes and parmesan cheese

Suloista – Sweet

Päivän suloinen 9 €
Sweet of the day

Tarte Tatin, kinuskia ja vaniljajäätelöä 13 € / 19 €
Tarte Tatin with caramel sauce and vanilla ice cream

Juustovalikoima 14 €
Selection of cheese

Menu du Jour

3 ruokalajin menu 39 €
3 course menu
Pieni Hutikka 24 €
Wines for menu

4 ruokalajin menu 44 €
4 course menu
Hutikka 31 €
Wines for menu

5 ruokalajin menu 49 €
5 course menu
Iso Hutikka 35 €
Wines for menu

At Your Service
Monday 11 – 14
Tuesday through friday 11 – 14 & 17 – 23
Saturday 17 – 23
Sunday closed
Tel. 09 66 33 00, www.pompier.fi/espa

Me Pompierissa haluamme tarjota hyvän hinta-laatusuhteen, niin ruuassa kuten viineissä. Tästä syystä viinihinnoittelumme ei perustu kertoimiin vaan kiinteään katteeseen. Näin ollen viinin maksaessa meille veroineen alle 15 €, lisäämme siihen 20 € katetta ja kun se maksaa meille yli 15 €, niin katteemme on silloin 30 €. Esimerkiksi 12 € viini maksaa asiakkaalle 32 € ja 30 € viini 60 €. Tällä hinnoittelulla pyrimme tarjoamaan laajan valikoiman viinejä, kohtuulliseen hintaan vieraittemme parhaaksi.

á votre santé

Viinejä – Wines

White
Sepp Moser, Grüner Veltliner Classic 2017 Austria 34,5 € / 6,5 €
Prinz von Hessen Johannisberger, Riesling 2016 Germany 49 € / 8,5 €
Camie Salie Jurancon Sec, Lionel Osmin & Cie, Petit Manseng, Gros Manseng 2014 France 49 € / 8,5 €
IVAG, Stéfano Bellotti, Cortese 2016 Italy 51 € / 9 € NAT
Dittelsheim Weißburgunder, Stefan Winter  Weissburgunder 2016 Germany 47,5 € / 8 €
Bourgogne d`Or, Samuel Billaud, Chardonnay 2016 France 51 € / 9 €
Louis Jadot Bouzeron, Aligote 2015 France 51 € / 9 €
J2 Gau-Odernheimer, Riesling 2010 Germany 50 € / 8,5 €
Rose
AIX Rose, Maison Saint Aix, Carignan, Cinsault, Crenache, Syrah 2016 France 47 € / 8 €
Red
Nibiô, Stefano Bellotti, Dolcetto 2013 Italy 58 € / 10 € NAT
J2 Gau-Odernheimer, Spätburgunder 2015 Germany 48 € / 8,5 €
Amarone Tedeschi, Corvina, Corvinone, Rondinella 2014 Italy 67 € / 12 €
Aatami, Three Barrel Project, Pinot Noir 2014 New Zealand 62 € / 11 €
Khayyâm, Mas de Libian, Grenache, Mourvedre, Syrah 2016 France 48 € / 8,5 € NAT
Baron de Ley Reserva, Tempranillo  2014 Spain 47,5 € / 8 €
Cantaloro Toscana, Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese 2015 Italy 46 € / 7,5 €

NAT = natural wine